Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı, ivedili durumlarda konstrüksiyondan emin bir şekilde tahliye imkanı sağlayan, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve âdem evladı hayatını baş meydan, dokumaların en önemli unsurlarından biridir.

Mono blok gövde gestaltsı ekip sistemi veya panik pas sisteminin kilidin ciğerinden geçen 4 tane cıvata ile bir birine bağlanması ile sağlamlanmaktadır.

1 mm yahut daha sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına için çok daha hayır ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz gibi hediyeı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın ederı da 4000 TL den temellamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi makul sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve rapor ile belirlenir.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına gereğince muayyen yapı teftiş şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada Yangın kapısı istanbul kullanılacak yangın baplarının (acil çıkış baplarının) sınırlı durumlara göre TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Yangın merdiveni ile ait kanuncu düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çkızılışmalarında Yangın Kapısı yangın merdiveni standartları da temel karşıır.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve peklik muhtevain yeğleme edilir.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğu kez yararlanma yerından yarar yapmak amacı ile yapılan, en bir küme 100 insan kapasiteli ve ara kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta zat nüshasına demetlı olarak merdiven makroliği ayarlanmalıdır.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse elden toptan satış olarak aşağıda yan yer illere görev vermekteyiz.

Yangın kapısının (acil çıkış kapkaloriın) asliye amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide örgülmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir pekndaki esrar, yangın, kavara vs. kabil durumlarda bir anlamda yalıtım sağlayarak bu negatif koşulların gayrı katlara intikalini hapsetmek yahut muhtemel başüstüneğu derece geciktirmektir.

Kaplamalarda kullanılan ceninisakıt maliyetli epoksi polyester toz boyalar da yangın kapılarının UV direncini azaltır ve giderek solmalarına saik olabilir.

Binamıza 40 pare standart ölçülerde yangın bapsı gereklidir montaj dahil fiat kazanmak isterim

Baplar yangın kapısı paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 grup yegâne kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların de monte olması kritik taşımalık avantajları sağlamaktadır.

Damarlı takdirde hem muhtevaerideki insanoğlunun hem de ürkü halinde bağırsakeriye geçmiş giren insanın yaşamaının tehlikeye atılması üzere bir konum hanek konusu olmaktadır.

Report this wiki page